Szent György-hegyi ízek - 2011.04.29-05.01. - Tapolca, Hunguest Hotel Pelion

„De immár a tőkék közé ültem –
itt, a szőlőhegyen jó nekem.
Nem nagy orom: pannon táj, mit hűtlen
nem hagytam el, bárhová kerültem.
Nem orom, de szőlőt, bort terem.”
Kiss Benedek: Babits Mihály a szőlőhegyen
Értékes talaján kincset érő termést hoznak a Szent György-hegy szőlőültetvényei, különleges zamatú borral kényeztetve az idelátogatókat. Ahogy a hegy flórájában egy valódi különlegesség, a Cselling páfrány várja a botanikusokat, úgy kényeztetik a hegy borai sajátos zamatukkal az ínyenceket.

Vacsora április 30-án
Aperitif
Szent György-hegyi Ottonel muskotály

Előétel
Mandulába forgatott pisztrángfilé vajas zöldségekkel
Szent György-hegyi Olaszrizling 2006

Leves
Csirkegulyás
Szent György-hegyi Szürkebarát 2009

Főétel
Fűszeres bárányborda roston sütve, fokhagymás ceruzababbal, rozmaringos pecsenyelével, burgonyagratinnal
Szent György-hegyi Cabernet franc 2009

Desszert
Szentgyörgyi palacsinta
Kabócás olaszrizling

Árak
Egyágyas szobában: 22.900 Ft / fő / éj
Kétágyas szobában: 16.900 Ft / fő / éj
Pótágyon felnőttnek: 14.900 Ft / fő / éj
Pótágyon gyermeknek (6-12 év): 8.900 Ft / fő / éj
Egy gyermek külön szobában: 16.900 Ft / fő / éj
Két gyermek külön szobában: 11.900 Ft / fő / éj

Tartalom: szállás, félpanzió, wellness-sziget használata (élményfürdő, termálvizes medence, szauna, infraszauna, bioszauna, gőzkabin, fitness terem, kerti úszómedence májustól szeptemberig),  reggeli gimnasztika, vízitorna, fürdőköpeny, parkolás, szobai vezetékes internet, gyermekprogramok a Pinnochio Clubban,  áfa. Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.