Selfness napok – Holisztikus gasztronómia – március 18-20. - Hévíz, HUNGUEST Hotel Helios

Táplálkozni a holisztikus szemlélet szerint többet jelent, mint étkezni, hiszen a táplálkozás és az élet élvezete szorosan összetartoznak. Az egészség és az élvezet egyensúlya alapvető fontosságú: a holisztikus táplálkozás testünknek is, lelkünknek is egészségére válik.

Program március 19-én:
07:30 harmatos fű terápia, Chi-kung
08:00 jóga
08:30 hangtálas vízi terápia, relaxációs hangfürdő
10:00-18:00 kiállítás:egészségmegőrzés, természetgyógyászat, holisztika és selfness témában
10.00 -18:00 között előadások a fenti témában. Kiemelt előadónk: Müller Péter

Svédasztalos vacsora a holisztikus táplálkozás jegyében március 19-én:
Erőleves bébipulykából, fás galuskával
Medvehagymakrém leves pirított mandulával
Hideg avokádó leves

Fogasfilé kapros rákraguval
Orientális currys csirkeragu
Párolt marhafelsál színes paprikaraguval
Sütőtökpürével töltött gombafejek

Jázminrizs serpenyős zöldségekkel
Fokhagymás zöld metélttészta
Snidlinges burgonya
Grillezett mediterrán zöldségek

Epres stíriai metélt

Árak:
Anna kétágyas szobában: 31.900 Ft/fő/2 éj
Benjamin kétágyas szobában: 29.900 Ft/fő/2 éj
Egyágyas felár: 5.000 Ft/fő/2 éj