Vidróczki betyárpecsenye - ahogy a Hunguest Grandhotel Galya séfje készíti…
Hozzávalók 4 fő részére:
Füstölt szalonna: 10 dkg
Sertésszűz: 30 dkg
Csirkemell: 30 dkg
Újhagyma: 2 szál
Paprika: 1 db
Fokhagyma: 2 gerezd
Paradicsom: 1 db
Füstölt kolbász: 20 dkg
Csípős paprika: 1 db
Só, bors, majoranna: ízlés szerint
Pirított burgonya: 4 adag
Elkészítés:
Serpenyőben szalonnát pirítunk, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertésszüzet
és a csirkemellet, majd megpirítjuk.
Zöldhagymát, paprikát, paradicsomot, szeletelt füstölt kolbászt teszünk bele. Csípős paprikával, sóval, borssal, majorannával, fokhagymával ízesítjük.
Pirított burgonyát készítünk és összekeverjük a raguval és forrón, tüzesen tálaljuk.
Próbálja ki a Vidróczki betyárpecsenyét otthon, vagy kóstolja meg a Hunguest Grandhotel Galyában, ahol Kovács Tibor séf és csapata készíti el Önnek.
Amennyiben a fenti recepttel kapcsolatban kérdése merülne fel, küldje el nekünk a recept@hunguesthotels.hu címre, és mi segíteni fogunk.
Aki a fenti receptet Önnek összeállította: Kovács Tibor séf
Díjai: 1996. és 2004. között több nemzetközi versenyen is részt vett, és számos éremmel tért haza.
2000-ben és 2004-ben az Erfurti Szakács Olimpián 2 ezüst és 1 bronzérmet nyert.
2001-ben Kecskeméten a Gastro-Art kupán, amely országos bajnokság is egyben, magyar bajnoki címet szerzett.
Jó étvágyat kívánunk!