A Hunguest Hotels Chef Club ’99 aranyérmes mesterszakácsai és az Aranyszarvas - Gomba Kft. Gourmet vacsoraestet szervez 2008. november 28-án, amelynek fő témája a szarvasgomba és a belőle készült ínyenc fogások bemutatása.
A program két részből áll:
- Délután 16:30-tól a Hunguest Hotel Aqua-Sol konferenciatermében egy kóstolóval egybekötött termékbemutatóra kerül sor, szakmai látogatók, szakmai meghívottak és a vacsoraesten résztvevők részére, mely díjtalan.
- A 6 fogásos vacsora 18:00 órától veszi kezdetét a szálloda Korzó éttermében, amelynek ára 8.000,- Ft / fő.
MENÜ
Vákumban abált libamáj terrine szarvasgombás libamáj mousse-val, meggyes-vaniliás céklalekvárral;
Tőkehalfilé, szarvasgombás pestoval, krémsajttal és királyrákkal töltött raviolival,
„Hal consommé papardellé-vel” zeller redukcióval és petrezselyem krémmel;
Szarvasgombás fűszerkrémmel sült báránygerincfilé fenyőmagos hagyma chutney-val, parajfelfújttal és tárkony sorbettel;
Bélszínsteak és szarvagombás grillkolbász narancsos mustárral, burgonyapürével, posírozott zöldségekkel, karamellizált gyöngyhagymával és szférikus vörösborszósszal;
Mandulás streuzel passionfruit zselével, mogyorós spagettivel és szarvasgombás ganache-val;
Kecskesajt ízelítők szarvasgombás vajjal, frissen sült baguette-tel