Gourmet vacsora - 2011. 04.15-17. – Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Aqua-Sol
Az
Íz!Lelj HUNGUEST Hotels Gasztrofesztivál egyik legkülönlegesebb programja évek óta a
Gourmet vacsora a Hunguest Hotel Aqua-Solban. A
képek és a menü minden szónál többet ér:
1./ NATURA (hollandi spárga mousse barna vajporral)
2./ SHEET (Egészben füstölt lazac és tengeri süllő rolád, polipcarpaccioval, olíva olaj pudinggal)
3./ SOUP (Burgonya krémleves St Jacob’s kagylóval, szférikus karottával, zöldborsóval és szarvasgombával )
4./ GARDEN (Fürj, csirkével és krémsajttal töltött raviolival, petrezselymes rizottóval, kerti zöldségekkel)
5./ GUINESS (Ropogós bacon szelet fehérbabpürével, vaniliás babérzselével, citromos pillecukorral, sült fokhagymával és Guiness habbal )
6./ LN 2 (Passion fruit NITRO sorbet )
7./ PORK (Rókagombával és borjúmiriggyel töltött sertésdagadó, velőropogóssal)
8./ BEET ROOT (Szarvas steak és áfonyás őzragu, vákumban abált bébi céklával, cékla és édeskömény pürével)
9./ SEAWEED (Joghurt, matcha tea, mandula, rózsavíz)
10./ LIQUID POPCORN (Popcorn, karamell, Breton piskóta, pralinékrém)
Aki a fenti fogásokat kitalálta, készíti és az ételekhez felvezető magyarázatokat ad:
Németh László világbajnok séf.Ár: a Gourmet vacsora bármely szállodai árunk mellett 6 000 forintos felárért elérhető. Amennyiben Ön nem kíván megszállni a Hunguest Hotel Aqua-Solban, ám a vacsorán részt kíván venni, úgy a felár 16 000 forint.