HAGYOMÁNYOS ALFÖLDI ÉTELEK BEMUTATÓJA - HUNGUEST HOTEL BÉKE
Május 14-16.
|
PROGRAMNádudvari fazekas edények bemutatása, 2010. 05.14. pénteken
Hajdúsági Néptáncegyüttes fellépése, 2010. 05.15. szombaton (30-35 perc)
VACSORAEST TRADICIONÁLIS ALFÖLDI ÉTELEKBŐLAperitifÁgyas pálinka
Száraz puszta koktél
ElőételekBugaci saláta
Alföldi hideg ízelítők (mangalica sonka, kacsatepertő, füstölt parasztkolbász és füstölt libamell)
Kemencés kapros túrós lepény
Hortobágyi húsos palacsinta
LevesekSzámadó Juhászné leves
Hajdúsági orjaleves
FőételekDebreceni töltött káposzta
Kanász pecsenye szalonnás pergelt káposztával és nudlival
Bihari töltött pulykamell
Makói halpaprikás túrós csuszával
Báránykotlett rozmaringos puliszkával
Növendék szürkemarhapörkölt pásztor tarhonyával
Öhöm Befejező fogások„
Kálvinista Mennyország”
Szilvalekváros derelye
Házi vegyes rétesek (almás, túrós, meggyes, tökös-mákos)
Csörögefánk
Mézes zserbó
Különféle kecske sajtok
ÁRAK
Kétágyas szobában 2 fő esetén - 33 600 Ft / fő / 2 éj
Egyedüli elhelyezés esetén - 42 600 Ft / 2 éj