HAGYOMÁNYOS ALFÖLDI ÉTELEK BEMUTATÓJA - HUNGUEST HOTEL BÉKE

Május 14-16.

PROGRAM
Nádudvari fazekas edények bemutatása, 2010. 05.14. pénteken
Hajdúsági Néptáncegyüttes fellépése, 2010. 05.15. szombaton (30-35 perc)

VACSORAEST TRADICIONÁLIS ALFÖLDI ÉTELEKBŐL

Aperitif
Ágyas pálinka
Száraz puszta koktél

Előételek
Bugaci saláta
Alföldi hideg ízelítők (mangalica sonka, kacsatepertő, füstölt parasztkolbász és füstölt libamell)
Kemencés kapros túrós lepény
Hortobágyi húsos palacsinta

Levesek
Számadó Juhászné leves
Hajdúsági orjaleves

Főételek
Debreceni töltött káposzta
Kanász pecsenye szalonnás pergelt káposztával és nudlival
Bihari töltött pulykamell
Makói halpaprikás túrós csuszával
Báránykotlett rozmaringos puliszkával
Növendék szürkemarhapörkölt pásztor tarhonyával
Öhöm 

Befejező fogások
Kálvinista Mennyország
Szilvalekváros derelye
Házi vegyes rétesek (almás, túrós, meggyes, tökös-mákos)
Csörögefánk
Mézes zserbó
Különféle kecske sajtok

ÁRAK
Kétágyas szobában 2 fő esetén - 33 600 Ft / fő / 2 éj 
Egyedüli elhelyezés esetén - 42 600 Ft / 2 éj