GOURMET VACSORA I. - HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL

Február 19-21.

PROGRAM
A Hortobágyi Nemzetközi Művésztelep – Alkotótábor kiállítása

MENÜ

2010. február 20.
10 fogásból álló különleges gourmet vacsora

1. NATURA
(hollandi spárga mousse barna vajporral)

2. RIVER & SEA
(Füstölt kecsege terrine és marinírozott homár, medvehagyma pesto-val, pirított mogyoróval)

3. PEAS
(Zöldborsó krémleves kucsmagombával töltött raviolival, posírozott garnélával)

4. SMOKE
(Meleg borjúkocsonya fürjtojással, grillkolbásszal és tepertőkrémmel, rozmaring füstben)

5. CUBES
(Császárhús, mangalica szűz, báránygerinc, borecet zselével és köményes zellerpürével)

6. -196 °C
( Zöld tea – citrom sorbet)

7. CHESTNUT
(Szarvasfilé vajban sült gesztenyével, gesztenye pürével, knédlivel és babérhabbal)

8. GOAT CHEESE
(Kecskesajt ízelítők fűszeres gyümölcs chutney-val, zöldalma kaviárral)

9. SPONGE
(Pisztáciás szivacssüti és császármorzsa, szférikus körtével, baracklekvárral, tonkás vaníliakrémmel)

10. CHOCOLATE
(Variációk Valrhona csokoládéra)

ÁRAK
Kétágyas szobában 2 fő esetén - 35 900 Ft / fő / 2 éj 
Egyedüli elhelyezés esetén - 44 700 Ft / 2 éj
Nem szálloda vendégeknek a gourmet vacsorán történő részvétel 9.800 Ft / fő.