Fitt-Wellness hétvége a Spárga-eper jegyében - Hunguest Hotel Répce és Répce Gold

Május 28-30.

PROGRAM
Lobbybárunkban egész hétvégén epres koktélokat kínálunk.
Az étteremben a büféasztal kínálatát spárgából készült ételajánlattal és epres desszert büfével bővítjük.
A hétvége során vendégeinknek lehetőségük nyílik egy általános biorezonancia állapotfelmérésen részt venni.
A’ la carte kínálatunk is kiegészül különböző spárgából készült specialitásokkal.
Pénteken és szombaton élőzene a szálloda éttermében és Lobby-bárjában.
Animátoraink egész hétvégén különböző sportprogramokkal készülnek az aktív kikapcsolódást kedvelőknek.
(Szombaton este Savaria Tánc csoport bemutatója)

ÉTELEK
A büféasztal hagyományos kínálata kibővül különböző kímélő ételek választékával.
Wellness saláta büfé választéka
Bio csírák és magvak
Friss kerti zöldségek
Jégcsapretek
Rukkola saláta
Kalóriaszegény joghurttal kínáljuk az aszaltgyümölcs bazárt

Látványkonyhában extra szűz olívaolajjal készítjük a lazacfilét és a jércemell érméket, pulykamell szeleteket és borjúfilé-steaket

Reggelinél Bio gyümölcslevek teszik egészségessé a napot.

Desszert kínálat kibővül sárgarépa tortával, cukorszegény fagylalttal.

Spárga ajánlat:
Szőlő spárga hollandi-mártással
Spárga-krémleves
Jércemellfilé spárgás-eperraguval