Január 22-24. |
PROGRAM
Welcome forralt borral várunk minden kedves vendéget.
Péteken büféasztalos vacsoraest a szálloda éttermében, extra farsangi fánk desszert büfével.
Szombaton főzőtanfolyamra várunk mindenkit, aki mesterszakács konyhachefünktől szeretné megtanulni az igazi szalagos farsangi fánk készítésének rejtelmeit.
Este az étteremben “Szombat esti dőzsölés”. Pálinkával várjuk vendégeinket. A büféasztal kínálata kiegészül egyben és egészben sült ételekkel - kacsa, liba, egészben sült malackaraj - melyeket a helyszínen, a vendégek előtt szeletelünk.
A vacsorát Rocki-Dili Rock and Roll Show követi, majd táncest melyen a jó hangulatról zenekarunk gondoskodik.
ÉTELEK
Péntek
A büféasztal hagyományos kínálata kibővül farsangi fánk desszert büfével.
Szombaton
A büféasztal hagyományos kínálata kibővül egyben és egészben sütött ételekkel.
- Almával töltött kacsmell egészben sütve.
- Kemencében sült egész liba, és kacsa
- Egyben sült malackaraj
- Grill csirke
- Sörrel kenegetett egész malacsült