Szüreti napok - szeptember 24-26. - Eger, Hunguest Hotel Fóra

MENÜ (09.25-én)

Hideg ízelítők
Szőlős jércesaláta
Fűszeres sajtterrine mazsolával

Levesek
Orjaleves eperlevéllel
Muskotályos borleves piskótával
Kelkáposztaleves füstölt hússal

Főfogások
Csirkemell érmék tejszínes-bazsalikomos szőlőraguval
Marhapörkölt „egri hegybíró” módon (a marhapörköltet füstölt kolbásszal, vargányával és vörösborral együtt főzzük)
Pulykaszeletek „Szent Donát” módon ( a mustárral, póréhagymával bevont pulykahúst bundázva, frissen sütjük)
Halszeletek „Vincellér” módon (a frissen sütött halszeleteket, fehérboros gombaraguval tálaljuk)
Kacsacombok „Csőszmester” módon (a sült kacsacombot megtöltjük kolbászos, fokhagymás, kenyeres töltelékkel)
Sertéstarja „Egri leányka” módon (fehérborban pácolt tarja, mazsolás pecsenyelével tálalva)
Erdei gombás széles metélt

Köretek
Pékné burgonya
Petrezselymes burgonya
Karottás rizs
Vegyes zöldköret
Pásztor tarhonya

Savanyúság
Gyümölcsök

Desszert
Borkrémrolád
Otello szelet

ÁRAK

kétágyas szobában: 29.800 Ft/fő/2éj
kétágyas, manzárd szobában: 28.800 Ft/fő/2éj
egyágyas szobában: 39.100 Ft/fő/2éj
pótágyon: 17.100 Ft/fő/2éj – masszázs nélkül

Tartalom:
2 éjszaka szállás,  svédasztalos reggeli és vacsora (a 25-i vacsora a szüret jegyében zajlik)
Wellness sziget használata épületen belül 23 óráig (élménymedence, jacuzzi, finn- és infraszauna, gőzkabin, aromakabin, merülő medence, Kneipp medence), közvetlen átjárás a városi strandra élményfürdő használattal.
Péntek délután-este a vendégek saját kezűleg préselhetnek mustot a szálloda belső teraszán. A must mellé pogácsát kínálunk.
A szombati vacsorához 1 pohár borral kedveskedünk vendégeinknek.
Fejenként egy 15 perces masszázs.
A hangulatról a Leonardo Duo zenekar gondoskodik
Szombat este dalos-táncos operettműsor Ivády Erika és Baráth Zoltán színművészek előadásában.