Gourmet Vacsora - november 19-21. - Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Aqua-Sol

Hogy mi is a gourmet?

Egy igazi kulináris élmény, amely 10-14 szakács több órás munkája során létrehozott 10 fogásos vacsora íz- és étvágygerjesztő „műalkotása”. Azért „műalkotás”, mert az ételek látványa és tálalása fantasztikus, a finom ízlést pedig csak fokozza a hangeffektusok használata a felszolgálás során.
Ezen a vacsorán a vendégek egy különleges gasztronómiai élmény résztvevőivé válnak. Az új élmény, az újszerű kombináció, a lenyűgöző látvány hatásai felejthetetlenek.
Ezért a 2009-ben elkezdett sorozatot folytatva a Hunguest Hotel Aqua-Sol többszörös aranyérmes mester chéf-je újabb varázslatokkal készül laboratóriumában, titkos receptjei alapján.
A vacsora célja, hogy hagyományt teremtsen és hidat verjen a modern technológia és a régi ételkészítési ismereteink között.

A program tartalma:

Maga a gourmet vacsorát a fogásaival, a felvezető magyarázatokkal, a látványos elemekkel és a háttér zenével együtt, amely kb. 3 órás időtartamú. Más kiegészítő elemet nem tartalmaz.

MENÜ

HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL - Hajdúszoboszló 2010. november 20.
10 fogásból álló különleges gourmet vacsora

1./ NATURA
(hollandi spárga mousse barna vajporral)

2./ RIVER & SEA
(Füstölt kecsege terrine és marinírozott homár, medvehagyma pesto-val, pirított mogyoróval)

3./ PEAS
( Zöldborsó krémleves kucsmagombával töltött raviolival, posírozott garnélával)

4./ SMOKE
(Meleg borjúkocsonya fürjtojással, grillkolbásszal és tepertőkrémmel, rozmaring füstben)

5./ CUBES
( Császárhús, mangalica szűz, báránygerinc, borecet zselével és köményes zellerpürével)

6./ -196 °C
( Zöld tea – citrom sorbet)

7./ CHESTNUT
( Szarvasfilé vajban sült gesztenyével, gesztenyepürével, knédlivel és babérhabbal)

8./ GOAT CHEESE
(Kecskesajt ízelítők fűszeres gyümölcs chutney-val, zöldalma kaviárral)

9./ SPONGE
(Pisztáciás szivacssüti és császármorzsa, szférikus körtével, baracklekvárral, tonkás vaníliakrémmel)

10./ CHOCOLATE
(Variációk Valrhona csokoládéra)

Felszolgálási mód: tányérszervíz.


ÁRAK
Kétágyas szobában: 41 300 Ft / fő / 2 éj
Kétágyas szoba 1 főre: 48 520 Ft / fő / 2 éj
Pótágyon: 30 880 Ft / fő / 2 éj

Tartalom: szállás félpanzióval, a szálloda wellness részlegének korlátlan használata (úszómedence, jacuzzi, szauna, gőzkabin), a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő üzemelő medencéinek igénybevétele
PLUSZ: belépő a 2010-ben megnyílt Hungarospa Aqua Palace élményfürdőbe, délutáni kávé és sütemény, fürdőköntös, parkolás, áfa, részvétel a Gourmet-vacsorán.

2010-ben az idegenforgalmi adó ezen felül 410,- Ft/fő/éj (18 éven felüli vendégek részére)

A Gourmet-vacsora a HUNGUEST Hotel Aqua-Sol szálló bármely csomagjával elérhető. A vacsora felára 5.500,- Ft/fő. A vacsorára korlátozott számú jelentkezést regisztrálunk, maximum 25 főig.
Regisztráció: a jelentkezések sorrendjében.